SOCIAL & FOLLOW

Bine ați venit la Pacard Login

 

Acest proiect a început în Pandemie.
Este un proiect tată/fiică, care vizează implementarea în România a celor mai noi soluții de ambalajele sustenabile existente pe piață.

 

Tatăl are o experiență de peste 25 de ani în lumea ambalajelor industriale și fiica este la început de drum.

Sperăm să fie o reușită și pentru voi și pentru noi.

 

Credem că echilibrul dintre muncă și viața personală este cheia unui stil de viață durabil. Încurajăm echipa noastră să aibă pasiuni în afara biroului și recompensăm oamenii pentru eficiență, nu efort. Suntem pasionați și muncitori și abordăm problemele în mod colectiv.

 

Căutăm oameni doritori să se alăture echipei, care sărbătoresc natura și doresc să o protejeze. Oameni care au atitudine, care pot face lucruri, sinceri și motivați. Credem în parteneriate durabile.

Și nu uita!

 

Noi livrăm CALITATE. Noi livrăm SECURITATE. Noi livrăm INOVAȚIE.

Succesul nostru este măsurat prin clienții noștri, și ne dorim să devenim partenerul dvs. de încredere!

PRODUSE

Oferta noastră cuprinde ambalaje sustenabile, dându-vă automat posibilitatea să protejați mediul înconjurător. Suntem siguri ca împreună cu clienții noștri putem obține reducerea consistentă a emisiilor de CO2.

SERVICII

Design, proiectare și testare a ambalajelor, conform normelor internaționale. Evaluare și identificare, oportunități de reducere a costurilor logistice și de ambalare.

CONSULTANȚĂ

În baza experienței noastre profesionale și cu ajutorul partenerilor noștri vă oferim analize și oferte complete pentru a obține soluția optimă de ambalare.